Pawz hundesko, x small, sort

Ikke på lager

Perfekte hvis du vil skåne hundes poter mod salt om vinteren.


 

Specialpris 75,00 DKK
Pris: 109,00 DKK
Produktbeskrivelse

PawZ er de eneste hundesko der føles naturlige for din hund at have på. PawZ er et billigt alternativ til de dyre hundesko. Hvis en bliver væk i sneen, så tager man bare en ny fra pakken og skal ikke investere i fire helt nye sko. Ingen lynlås, knapper eller velcrolukninger. PawZ trækkes let ud over poten og vupti, så er de på.

Mål din hunds pote mens den står på et fast underlag med vægten på den pote du måler. Du skal måle poten fra den forreste negl til den bagerste trædepude. Det er vigtig skoen sidder godt fast omkring anklen, dog uden at stoppe blodciruculationen. På selve poten må den gerne være en lille smule for stor.

XS er 5,0 cm og fåes i orange eller sort.  S er 6,3 cm og fåes i rød eller sort. Denne størrelse passer bla Coton og Havaneser.

Derudover så: - PawZ kan genbruges - PawZ kan smides ud efter brug - De er bionedbrydelige - PawZ er vandtætte - PawZ tilpasser sig potens form - PawZ bliver siddende på poterne - PawZ giver god beskyttelse - PawZ anbefales af hundefrisører og dyrlæger - PawZ findes i alle størrelser