Requal Bio-Plus, balsam 1 Liter

På lager
360,00  DKK

En fremragende conditioner der også kan bruges som pelskur.

Passer perfekt til  alle Requals Shampooer.

En professionel balsam med mange formål til alle slags pelse. Den nærer fremragende og genopbygger pelsen og giver styrke.

Blandingsforhold 1:50.

Når balsamen er blandet med vand, påføres den pelsen med en svamp. En utrolig nem og effektiv måde at vaske på. Kan også bruges som pelskur.

En balsam der forøger skønheden i pelsen på en vidunderlig måde. Den genskaber en intens vitalitet og giver glans til pelsen. Virkningen af ​​dette produkt er endnu mere markant, når den anvendes på ekstremt forsømte pelse, der er blevet beskadiget af barske, kemiske eller miljøskadelige stoffer. Drevet at Re Complex formelen som sikrer at håret tager imod alle de nødvendige elementer i balsamen og giver pelsen ny energi og modstandskraft. Beriget med Azulen for at tilsætte fugt og give en let skinnende effekt.. Den indeholder også saccharin, der virker som en stabilisator på håret og som et fugtgivende middel for huden og det bidrager til at opretholde formen under grooming. Det er en hurtigvirkende balsam. Efter hver behandling, vil pelsen fremstå silkeagtig, lys og velnæret. Det gør tørring af pelsen hurtigere og pelsen er efterfølgende lettere at rede ud. Den beskytter håret mod klimatiske og miljømæssige skader.

Forslag til brug:

Bruges på rentvasket, fugtig pels. Fortynd i varmt vand og fordel i pelsen. Lad produktet virke et par minutter.

Kan bruges ufortyndet som pelskur, ellers blandet med vand, som udredningsspray under den daglige grooming.

Fortyndet med vand, kan den sprayes over pelsen og give lidt tyngde hvis der er behov, Kan også bruges som en slags voks, til at støtte og forme. Enestående som en fugtgivende hårkur efter badet.