Requal Biojen, balsam 1 Liter

På lager
Tilbudspris 248,00  DKK Regulær pris 310,00  DKK

Conditioner der tilfører masser af fugt og forhindrer filt.

Passer med de fleste shampooer i Requal serien.

Pels conditioner med Re Complex. Til genopbygning af huden og til forebyggelse af dannelse af filt. Tilfører vitalitet og glans til matte pelse.

Blandingsforhold 1:50.

Når balsamen er blandet med vand, påføres den pelsen med en svamp. En utrolig nem og effektiv måde at vaske på. Kan også bruges som pelskur.

En conditioner som styrker, fugter og genopbygger pelsen på alle racer. Den garanterer et positivt resultat for de fleste typer af skrøbelige, svækkede og forsømte pelse Det er en ideel formel der modvirke filt og giver næring til de fleste langhårede pelse. Den genopretter skader forårsaget af kemiske og møljømæssige påvirkninger. Efter hver brug, vil du opleve blød skinnende pels, som er let at rede ud. Simpelthen en fremragende udfiltrende effekt. Basis i produktet er den fantastiske Re Complex formel, som genopretter sundheden i alvorligt beskadiget pelse og giver vital ligevægt.

Den er beriget med Ceramider for at give en solid og modstandsdygtig pels. Den indeholder Klorofyl, Kakaosmør og ekstrakt af Blåbær som er med til at genopbygge pelsen og afgifte huden. Conditioneren hjælper med at bevare elasticiteten i selv de mest vanskelige former for pelse. Den forhindrer det ubehagelige fænomen: spaltede spidser. Den blødgør pelsen og modvirker statisk elektricitet.

Hvis pelsen er blevet alvorlig forsømt , falder af, er sammenfiltret eller er blevet svækket af forkerte behandlinger, brug 2-3 store skefulde per liter vand. Til generel brug er 1-2 skefulde nok.

Forslag til brug: Bruges på ren vasket, fugtigt pels. Fortynd produktet i varmt vand.. Fordel balsam over hele pelsen og massere det ind i pelsen. Lad produktet arbejde i nogle få minutter. Skyl grundigt. Det er også muligt at sprøjte produktet på pelsen ved hjælp af en fortøver for at optimere kvalitet og dosering.