Requal Invol, spray til form og hold i pelsen 250ml

På lager
180,00  DKK

Former og beskytter pelsen. Giver hold uden at gøre pelsen stiv og tilfører volumen.

Invol spray til at tilføre volumen, forme og modelere. Med Re Exentyal og Elastane. Til at definere form med en naturlig effekt. Antistatisk.

En professionel conditoner, der giver volumen og definerer og former naturligt og med antistatisk effekt. Den kan anvendes under børstning og styling, hvor den giver ekstra volumen. Den har effekt på hårets struktur og giver maksimal støtte og elasticitet til pelsen. Den giver en naturlig, let og luftig effekt og fikserer håret uden at gøre det klæbrigt. Den gør udredning af pelsen lettere. Den indeholder den innovative Re Exentyal formel som integrerer de valgte hjælpestoffer til at forbedre pelsen, forhindre det i at blive beskadiget, og at genopbygger det under børstning. Den indeholder også Elastane som former og beskytter pelsen og Glycerin som holder håret strålende og lader det skinne, selv før børstning og trimning er færdig.

Sådan bruges produktet:

Efter børstning, spary produktet på den rene pels. Lad det virke nogle minutter og børst og form som du vil. Det tørrer øjeblikkeligt og efterlader ikke pelsen våd. Velegnet til alle racer.