Requal Nutri-Derm Shampoo 1 Liter

På lager
230,00  DKK

Skånsom shampoo til ældre hunde, hvalpe og hunde med følsom hud.

Skal du bruge en condtioner til denne, så vælg Requals Biojen eller Bio-plus.

Professionel shampoo med Re Complex og Cola ekstrat for dermal beskyttelse og næring og både hud og hår. Skabt til at styrke de beskyttende barrierer i hundens hud og hår.

Blandingsforhold 1:20.

Når shampooen er blandet med vand, påføres den tør pels med en svamp. En utrolig nem og effektiv måde at vaske på.

En særlig koncentreret behandling med delikat, blødgørende og rensende effekt. Den giver energi til at opretteholde det korrekte niveau af kontrol af alle de vigtige elementer i hundens hud, og skaber en god balance for alle slags pels. Den forbedrer det naturlige forsvar og øger pelsen naturlige olier som beskytter keratin strukturen. Shampooen renser ved hjælp af naturlige overfladeaktive midler, for at undgå irritation af hud som eventuel er følsom overfor sæbe.

Tilsat ekstrater af Cola og Propolis, som beskytter og renser hudens derma. Indeholder også ekstrakt af pil og biprodukter af gær, som er meget fugtighedsgivende faktorer og som giver næring og blødhed til pelsen. Den nærer, genopbygger og fremhæver pelsens naturlige skønhed. Den har en afslappende effekt og renser hygiejnisk hud der er beskadiget gennem forkert pleje eller overfølsomhed.

Anbefales til ældre hunde, hundehvalpe og hunde med hudproblemer, eller hunde der kræver hyppig vask. Shampooen lægger en beskyttende film der styrker hud og pels og giver den gunstige betingelser for at forhindre angreb af parasitter. Ved regelmæssig brug ændrer og fjerner shampooen ikke det naturlige fedtstof i hud og hår, men styrker og forbedrer i stedet pelsen for hver behandling.

Fåes også i 5 liter. Kontakt [email protected] for pris og bestilling hvis dette har interesse.