Requal Riflex-Prof Shampoo 1 Liter

På lager
230,00  DKK

En shampoo der genskaber og fremhæver hvide, sorte, brune og beige pelse.

Ideel at mixe med Requals Vital Prof.

Skal du bruge en conditioner til denne, så vælg Biojen eller Bio-plus.

En professionel koncentreret og revitaliserende shampoo. Med Re Exentyal og blegende frugtsyrer. Genopbyggende og rensende behandling for hvide pelse. Renser og genskaber farven med anti-gul effekt.

Blandingsforhold 1:20.

Når shampooen er blandet med vand, påføres den tør pels med en svamp. En utrolig nem og effektiv måde at vaske på. 

Shampooen renser dybt uden at fjene det naturlige fedsstof fra pelsen. Fremragende til revitalisering af hvide, sorte, brune og beige pelse. Den forhindrer gulfarvning af pelsen ved hjælp af særlig blegende frugtsyrer. Skabt til regelmæssig brug, for at opretholde en klar og strålende sne-hvid farve. Dens formel er skabt med udvalgte overfladeaktive stoffer, som renser hundens hår og hud plejende og skånsomt. Den er forstærket med Re Exentual som hurtigt bringer balance i pels og hud under vask og beriget med ekstrakter af Ursine grapefrugt, som genskaber pelsens naturlige farve.

Den indeholder også hydroxid-syrer og C-vitamtin som giver skinnende effekt til de forskellige farver. Shampooen er ideel til at genopbygge pelsen og giver naturlig volumen. Den gør børstning og vedligeholdelse af pelsen ekstremt let. Den indeholder ikke nogen hydrogen-peroxid (brintoverilte), ligesom den heller ikke indeholder nogen elementer, som er kemisk skadelige for hundens hår og hud. Fremragende til hunde som har brug for hyppig vask.

Fåes også i 5 liter. Kontakt [email protected] for pris og bestilling, hvis dette har interesse.