Requal Setil, beskyttende udredningsspray 250ml

På lager
350,00  DKK

Antistatisk spray der er ideel under styling. Former pelsen uden at gør det stift.

Antistatisk spray med Macadamia olie og flydende krystaller. Beskytter og former alle former for pels. Beriget med vitaminer og egnet til klipperacer, for at opnå den rette form i klipningen.

En professionel antistatisk conditioner med multi-purpose action for alle typer pels. Den reducerer statisk elektricitet i pelsen, Den gør det lettere at trimme og forme pelsen til den naturlige stil du nu vælger. Den giver en silkeagtig effekt selv på de mest vanskelige teksturer. Den genopbygger pelsen og beskytter keratin strukturen mod varmen fra føntørren, fugter pelsen og giver naturlig elasticitet til pelsen. Den får sine fantasktisk egenskaber fra Macadamia olie, som er med at til forme og bekytte håret, samt fra flydende krystaller og en særlig siliconeolie som giver glans til pelsen. Indeholder desuden A- og E-Vitamon og lanolin som er fremragende til at fremhæve pelsen naturlige farve.

Sådan anvendes produktet:

Efter at pelsen er helt tør, sprayes produktet på pelsen og form herefter som du ønsker, mens du børster. Når du klipper hunden, er den ideel for at opnå den ønskede fasthed. Spray prodruktet på den rene og børstede pels. Klip, og gentag indtil du er færdig. Setil kan sprøjtes på snavset pels også og derefter føntørres.

Velegnet til alle racer.