Requal Thermal-Fluid, filt spray 250 ml

På lager
270,00  DKK

En filtspray som er ideel inden vask. 

Spray til udredning af filt med Re Complex og termisk vand. Blødgør og genopbygger.

En professionel styrkende conditioner der giver en blødgørende og genopbyggende behandling. Det er en fremragende conditioner med antistatisk effekt. Velegnet til alle racer og frem for alt, til uld- og bomuldsagtige strukturer. Den hjælper med at fjerne filt og sammenfiltrede områder af hår, inden hunden vaskes. Den forbereder pelsen til bad og genopbygger den fine, tørre og slidte pels.

Den er drevet af Re Complex faglige formel, til hurtigt at genopbygge håret, selv i tilfælde af beskidt pels. Beriget med linolie for at adskille og genopbygge pelsen, og indeholder også Termisk vand og Sorbitol for at forbedre den naturlige glans af pelsens farver og som virker afslappende på huden når den er svækket og irriteret af filt og knuder. Giver hurtig kosmetisk virkning og hjælper pelse som er beskadiget af filt og hjælper med at genvinde pelsen skønhed. Den genskaber pelsen til tidligere glans, modstandsdygtighed og elasticitet. Kan anvendes ved alle typer pelsteksturer før der foretages vask.

Sådan bruges produktet:

Sprøjt produktet direkte over pelsen, når den er knudret eller sammenfiltret eller, når det er nødvendigt. Lad det virke et øjeblik for at opnå den optimale effekt hvor det er nødvendigt. Børst til det ønskede resultat er nået. For at opnå en perfekt virkning med dette produkt, så lad det virker 5 minutter før hunden vaskes. Velegnet til alle racer.