Requal Vital-Prof Shampoo 5 Liter

På lager
Tilbudspris 568,00  DKK Regulær pris 710,00  DKK

Fugtgivende shampoo der er drøj i brug.

Skal du bruge en conditioner til denne, så vælg Requals Biojen eller Bio-plus.

En meget koncentreret professionel shampoo med genopbyggende blødgørende effekt. Den har en revitaliserende formel for næring og gør det lettere at udrede sammenfiltret pels. Til alle racer.

Blandingsforhold 1:20.

Når shampooen er blandet med vand, påføres den tør pels med en svamp. En utrolig nem og effektiv måde at vaske på.

Shampooen giver skønhed og næring til håret og har en enestående blødgørende effekt på lang og bomuldsagtig pels. Den renser skånsomt pelsen uden af fjerne pelsens naturlige fedstof, og hver behandling giver pelsen mere styrke, og garanterer en fremragende æstetisk effekt. Ved regelmæssig brug, bidrager dette produkt til at gøre børstning og udredning af pelsen lettere og bevarer den naturlige farve og glans i pelsen. Hyppig brug vil styrke og beskytte huden og kreatin strukturen i håret. Den indeholder udvalgte overfladeaktive stoffer af naturlig oprindelse som renser skånsomt og regulererer hundens hår og hud.

Er styrket med Re Complex som genopretter balancen i beskadiget pels og hud hos langhårs racer. Er beriget med fersken pit-olie, som er fremragende til udredning af filtret pels og som giver glans. Indeholder liposomer som giver energi og glans til håret. For alle racer, der kræver hyppige bade, og har brug for særlig pleje.