Starfire's No Stain 29 ml

På lager
325,00  DKK

Et perfekt produkt hvis du er træt af løbeøjne og misfarvet pels i hovedet på din hund eller kat.

Kan kombineres med Requal's Hydrocol 3, som behandler direkte i øjet.

Starfire's No Stain er det ultimative øjenprodukt, som sikkert og effektivt fjerner pletter omkring dit kæledyrs øjne. Udviklet af American Kennel Klub Toy Breeder of the year; Tony Cabrera.. Dette produkt sikkert fjerne selv de mørkeste og mest modstandsdygtige pletter og vil holde din hund eller kats ansigt grundigt rent. Testet i over 20 år af nogle af verdens mest berømte opdrættere, vil dette produkt holde alle racer af hunde og katte pletfri, selv dem med kridhvide pelse. Dette produkt er sikkert og nemt at bruge og pulveret påføres på få sekunder og indeholder ingen blegemiddel eller peroxid (brintoverilte). Produktet kan anvendes, selv på hvalpe. Starfire´s No Stain vil ikke skade dit kæledyr, selv ikke ved indtagelse. Dit kæledyrs ansigt bliver så ren og funklende som enhver Best in Show vinder-med garanti!

Anvendelse:

Fjern evt søvnrester med en lille kam. Tør området omhyggeligt med vatrondeller. Dyp en applikationsbørste eller en vatpind i produktet og dup det farvede område, indtil det er dækket af pudderet. Sørg for at pulveret kommer ind mellem alle hår og helt op til øjenkanten. Produktet er ikke skadeligt, så der sker intet hvis der kommer lidt i øjnene.

Gentag 1-2 gange om dagen, alt afhængigt af misfarvningen. Produktet efterlader ikke en pasta eller rester og kan let tørres af eller fjernes med en lille kam. Kan bruges på udstillings-dagen. Til hunde med lang pels i ansigtet, kan produktet også blandes op: Bland i en kop, No Stain med varmt vand og lav en tyk pasta der ligner tandpasta. Smør på området som skal behandles og pak det gerne ind i husholdningsfilm hvis muligt. Ved kraftig misfarvning, gentag 2 gange om dagen til misfarvningen er væk. For vedligeholdelse, læg pulveret på hver anden dag. Fjern med en kam.

VIGTIGT! DYP IKKE DEN SAMME ENDE AF EN VATPIND NED I NO STAIN BØTTEN MERE END 1 GANG, DA DET FORURENER INDHOLDET I BØTTEN.

Starfire's No Stain er en hemmelig formel og det er derfor ikke muligt at få en ingrediensliste. Starfire's garanterer at No Stain ikke indeholder ingredienser som kan være skadelige for dit kæledyr.

Starfire's Canine Care Line - Testet on Humans To be Safe for Animals