Pet Esthé Kul Condition 350 ml

På lager
209,00  DKK

En dybderensende conditioner der som bonus giver luftig pels.

Ideel sammen med Kul Shampoo.

Kul fra bambus og andre træsorter, er blevet anvendt i Japan siden oldtiden. Kullet er med sit store overfladeareal, i stand til at optage forskellige materialer og gasser såsom misfarvninger, lugte og giftige dampe. Desuden udsender det negativt ladede ioner, som har en beroligende effekt hunden. 

I Pet Esthé Kul Conditioner, har vi reduceret japansk trækul til ultra fint pulver ved en speciel proces, som i høj grad øger kullets porøsitet og dermed intensiverer den absorberende virkning. Som et resultat heraf, absorberer denne conditioner effektivt gamle stoffer i pelsen (skæl og gammelt fedt fra huden) og holder pelsen ren. Sammen med kulshampooen giver denne conditioner ekstra fylde og luftighed i pelse, der har tendens til at blive for tunge.

Japansk trækul udtørrer ikke huden eller pelsen, og er ikke tilsat farve.  

Blandingsforhold 1:8  

Ingredienser: Japansk trækul, bambus trækul, bambus eddike ekstrakt, salt fra Det Døde hav, propolis (udvundet fra bistader med honningbier), hvedekim olie, en blanding af plante ekstrakter (grøn te-ekstrakt, stenbræk ekstrakt, Phellodendron-bark ekstrakt, mispel-blad ekstrakt, Perilla urteekstrakt, Houttuynia ekstrakt, natto ekstrakt).

Som med alt andet shampoo og balsam, er det vigtigt at skylle grundigt med lunken vand, hvis produktet kommer i kontakt med øjnene. Dette gælder både hund og ejer.