Pet Esthé Kul Conditioner 3 liter

På lager
859,00  DKK

En dybderensende conditioner der som bonus giver luftig pels.

Ideel sammen med Kul Shampoo.

Kul fra bambus og andre træsorter, er blevet anvendt i Japan siden oldtiden. Kullet er med sit store overfladeareal, i stand til at optage forskellige materialer og gasser såsom misfarvninger, lugte og giftige dampe. Desuden udsender det negativt ladede ioner, som har en beroligende effekt hunden.

I Pet Esthé Kul Conditioner, har vi reduceret japansk trækul til ultra fint pulver ved en speciel proces, som i høj grad øger kullets porøsitet og dermed intensiverer den absorberende virkning. Som et resultat heraf, absorberer denne conditioner effektivt gamle stoffer i pelsen (skæl og gammelt fedt fra huden) og holder pelsen ren. Sammen med kulshampooen giver denne conditioner ekstra fylde og luftighed i pelse, der har tendens til at blive for tunge.

Japansk trækul udtørrer ikke huden eller pelsen, og er ikke tilsat farve.

Blandingsforhold 1:8

Ingredienser: Japansk trækul, bambus trækul, bambus eddike ekstrakt, salt fra Det Døde hav, propolis (udvundet fra bistader med honningbier), hvedekim olie, en blanding af plante ekstrakter (grøn te-ekstrakt, stenbræk ekstrakt, Phellodendron-bark ekstrakt, mispel-blad ekstrakt, Perilla urteekstrakt, Houttuynia ekstrakt, natto ekstrakt).

Som med alt andet shampoo og balsam, er det vigtigt at skylle grundigt med lunken vand, hvis produktet kommer i kontakt med øjnene. Dette gælder både hund og ejer.