Requal Biovit oil, pelskur 500ml

På lager
495,00  DKK

En pelskur der kan anvendes alene eller sammen med shampoo.

En professionel stærk koncentreret sammensætning med kraftig genopbyggende og beskyttende foranstaltninger. En dyb nærende behandling.

En professionel pelskur med genopbyggende og beskyttende ingredienser, som giver dyb nærende behandling. Den virker, takket være den specielle sammensætning af udvalgte olier, som er afgørende for at bevare keratin balancen i pelsen. Virkningen er øjeblikkelig. Efter den første behandling, vil en forbedring af tilstanden af pelsen allerede være synlig. Den vil fremstå velstruktureret, mindre sårbar og mere vital.

Fremragende til alle racer, for forebyggende pleje og beskyttelse mod miljømæssige faktorer, som angriber og svækker hundens hår. Indeholder Re Complex, som leverer alle de genopbyggende stoffer, der er nødvendige for at holde pelsen sund og strålende. Den indeholder Abrikos-kerne olie som giver glans, fugter og nærer alle former for teksturer. Den er rig på blødgørende elementer og fremragende til pleje af hundens hår og hud. Dens formål er at forberede pels og hud på bedre at være i stand til at absorbere de aktive stoffer i de andre produkter, der vil blive anvendt. Virkningen af ​​denne naturlige olie, er ud over at være nærende, også at hjælpe med at afbalancere olieindholdet i pelsen. Den regelmæssige brug af denne behandling, der er forbundet med resten af ​​ReQuals produkter, garanterer de mest vidunderlige æstetiske resultater.

Sådan bruges produktet:

Det kan anvendes ren eller fortyndet i varmt vand. Ufortyndet kan det ved påsmøring hjælpe øget hårvækst eller afhjælpe ru tekstur eller krusning i håret.

Det kan anvendes fortyndet sammen med shampoo for at intensivere den blødgørende effekt og for at forhindre dannelsen af filt.

Prøv også at fortynde med vand i en-til-en forhold og sprøjt hver dag på pelsen, det nærer og re-stabiliserer strukturen i pelsen.

Velegnet til alle racer