Requal Exigent shampoo 1 Liter

På lager
210,00  DKK

En dybderensende shampoo til virkelig beskidte og fedtede pelse.

Skal du bruge en condtioner til denne, så vælg Biojen eller Bio-plus.

En shampoo til alle racer og især til de hunde som er meget beskidte eller fedtede i pelsen. Shampooen er dybderensende

Blandingsforhold 1:9.

Når shampooen er blandet med vand, påføres den tør pels med en svamp. En utrolig nem og effektiv måde at vaske på. Behandlingen kan gentages med samme shampoo eller med en anden afhængig af pelstype.

Exigent shampoo til hunde og katte indeholder en kombination af særlige overfladeaktive stoffer, som har en exceptionel emulgerende og opløsende kraft og fjerner snavs og urenheder, der er sat sig dybt i pelsen. Shampooen indeholder også grøn te-ekstrakt og blåbær ekstrakt, er rig på polyfenoler og antioxidanter som hjælper med at holde huden frisk og ung, ananas ekstrakt som give en eksfolierende behandling, protein til at rekonstruere og fugter håret, og fed olie til at rense huden og pelsen. Exigent shampoo giver beskyttelse, genopbygger balancen i pelsen og reparerer pelsen i dybden, og holder huden sund og give dyb og langvarig fugtighed. Det fjerner også uønsket lugt og giver beskyttelse mod solens stråler og støv.

Fåes også i 5 liter. Kontakt [email protected] for pris og bestilling, hvis dette har interesse. Kan også bruges til katte.