Requal Keral-Prof Shampoo 1 Liter

På lager
210,00  DKK

En shampoo velegnet til hunde med ru og mellemru pelse, som Collie og Pekingeser.

Skal du bruge en condtioner til denne, så vælg Requals Biojen eller Bio-plus.

En professionel shampoo med Re Exentyal og Keratin. Keratin formular for ru og mellem ru racer (Collie, Bearded colie, Pekingeser) Den renser, tilfører glans og giver en silkeagtig struktur.

Blandingsforhold 1:20.

Når shampooen er blandet med vand, påføres den tør pels med en svamp. En utrolig nem og effektiv måde at vaske på. 

En shampoo der fjerner snavs på en meget blid måde. Den renser uden at ændre den ru og semi-ru tekstur af pelsen. Det ideelle produkt til at forberede pelsen, før hunden skal i udstillingsringen. Fremragende til kort hår, men kan også bruges til længere pelse. Keratinen styrker strukturen i håret og huden og beskytter mod miljøpåvirkninger og kemiske skader. Det indeholder overfladeaktive stoffer baseret på naturlige ingredienser for at undgå at svække håret under behandling, derudover, gendannes keratin i håret ved hjælp af Re Exentyal, som fremhæver skønheden og farvene i den ru pels.

Shampooen er beriget med ægalbumin og saccharin som er med til at hærde og genopbygge pelsen. Den indeholder også keratin som giver glans og en silkeagtig effekt. Shampooen giver volumen-effekt hvor pelsen har brug for det, men er også med til at forme det og gøre det tungt når det er nødvendigt. Den regelmæssige brug af dette produkt giver fremragende næring og konditionering for pelsen. Den beroliger huden på hunde, som gennemgår mange times ugentlig behandlinger. Endvidere, umiddelbart efter vask af pelsen, fremtræder pelsen ru, stærk og rig fra de essentielle olier. Den ændrer ikke strukturen af pelsen.

Til racer med ru pels.

Fåes også i 5 liter. Kontakt [email protected] for pris og bestilling hvis dette har interesse.