Show Tech Nail Fix Styptic Powder 14 g

På lager
119,00  DKK

At vide og se, hvor du skal klippe en negl, kan være svært, især med mørke farvede negle, og selvom du er meget forsigtig, når du klipper din hunds negle, kan der ske ulykker. Har du ved et uheld klippet for langt ned? Så kommer Tech Nail Fix Styptic Powder dig til undsætning!

Førstehjælp ved negleulykker

Dette hæmostatiske pulver stopper hurtigt blødningen, hvis du ved et uheld har klippet for langt ned.

Det hele er i detaljerne:

  • Hæmostatisk pulver
  • Stopper hurtigt blødningen
  • Til hunde, kat og små kæledyr

Brugsanvisning:

Påfør en knivspids styptisk pulver til det blødende område ved hjælp af moderat tryk, indtil blødningen stopper. For at stoppe blødningen er det vigtigt at skubbe på neglen og ikke gnide den, da friktion vil fremskynde blødningen. Må ikke anvendes i dybe sår, hulrum i kroppen eller forbrændinger. Hvis blødningen ikke stopper, råder vi dig til at konsultere en dyrlæge.

Vil du ikke miste kostbar tid? Før du klipper neglene, skal du altid have Nail Fix klar sammen med et papirhåndklæde. I tilfælde af en ulykke kan du med det samme stoppe blødningen uden at spilde blod på dig selv, hunden eller bordet. Fortsæt som følger:

Tryk papiret mod den blødende negl.

I mellemtiden skal du tage Nail Fix med din anden hånd. Du kan med fordel hælde lidt Nail Fix i en anden lille beholder.

Tag papiret væk fra neglen, og tryk straks neglen ned i Stop Bleed-holderen. Du vil bemærke, at noget pulver klæber til den blødende negl.

Tryk med tommelfingeren pulveret fast mod neglen. Efter et par sekunder stopper blødningen.

Det anbefales at sikre, at den originale Nail Fix-beholder er forsvarligt lukket og opbevaret på et tørt sted. Indtag eller lad ikke dit kæledyr slikke produktet. Farlig ved indtagelse. Forårsager alvorlig øjenirritation. Forårsager korrosion på metal. Hold venligst dette produkt væk fra sakse og knive.