Requal Prof-Inn Shampoo 1 Liter

På lager
210,00  DKK

En shampoo til virkelig forsømte pelse der trænger til akut hjælp.

Skal du bruge en conditioner til denne, så vælg Requals Biojen eller Bio-plus

Shampoo med Re Complex og lakrids ekstrakt. En professionel og koncentreret shampoo til behandling af meget forsømte pelse. Genopbygger og renser. Til alle racer.

Blandingsforhold 1:20.

Når shampooen er blandet med vand, påføres den tør pels med en svamp. En utrolig nem og effektiv måde at vaske på.

Dette er en professionel shampoo i en meget koncentreret sammensætningen som giver en hygiejnisk og genopbyggende behandling. Den fjerner effektivt snavs fra forsømte pelse som virkelig mangler pleje. Velegnet som forbehandlende shampoo. Velegnet til straks at genoprette keratin balancen i beskadiget hår og irriteret hud. Den beskytter strukturen i pelsen mod mulige miljøpåvirkninger og kemisk beskadigelse.

Shampooen indeholder i sin formel et udvalg af overfladeaktive stoffer af naturlig oprindelse, som renser hår og hud skånsomt. Forbedret med Re Complex som hurtigt reparerer beskadiget hår i meget forsømte pelse. Beriget med lakrids ekstrat og tea-tree olie som er fantastiske til at genopbygge hud og hår. Den indeholder æteriske olie af sød appelsin, og lanolin som puster nyt liv pelsen og giver det liv og glans. Når shampooen anvendes regelmæssigt, gør det børstning lettere og hjælper til at holde pelsen i god stand.

Fåes også i 5 liter. Kontakt [email protected] for pris og bestilling, hvis dette har interesse.