Requal Degreaser 500 ml

På lager
210,00  DKK

Et produkt til at fjerne ekstra genstridige pletter og rense tidligere produkter ud af pelsen.

Brug efterfølgende en plejende shampoo og conditioner tilpasset pelstypen.

Degreaser er et professionelt produkt skabt til at fjerne de fedtede pletter, som er svære at fjerne med almindelige rensemidler og shampoo.

Gør det beskidte område vådt med lunkent vand. Anvend en god mængde Degreaser og masser det forsigtigt, dybt ind i pels og hud i ca. 5 min. Skyl meget grundigt for at fjerne produktet. Vask herefter hunden med en shampoo passende til hundens pels og giv evt conditioner, afhængig af race.

Pelsen vil nu være helt ren og fri for fedt, håret vil være blødt, skinnende, let at rede, med volumen og uden statisk elektricitet.

Mens andre produkter som sælges i dag til dette formål, er skabt med overfladeaktive stoffer, indeholder dette produkt en innovativ formel der indeholder vegetabilske olier og cremer. Takket være sin særlige formel, har den også en antifilt-effekt samtidig med at den er genopbyggende og har antioxidant effekt, det giver volumen med en utrolig antistatisk virkning. Det er det ideelle produkt til at lysne alle pels farver. Det er et meget alsidigt produkt, der har vist sig at være effektiv i enhver situation det blev brugt. Det vil være derfor meget let for enhver professionel at skabe og gennemføre sin egen personlige foretrukne brug og metode. Kan også anvendes på lange pelse. Anbefales også til pelse der er gulnet, svage, kedelige, med sammenfiltringer og knuder af fedt og snavs. Selv efter den allerførste behandling, vil pelsen være overordentlig smuk.

Kan også bruges til katte.